Urmariti-ne
Informatii si comenzi:
Program: Luni-Vineri 09:00-18:00

Site-ul sanatate.opv.ro este administrat de S.C. Consens International S.R.L. cu sediul social in Ciofliceni, Snagov, Str. Vlad Tepes nr. 22, C.I.F. RO29228776, R.C. J23/2714/2011, detinatoare a brandului OPV (Optiuni Pentru Viitor). 

 

Marca OPV (Optiuni Pentru Viitor)  este protejata intelectual la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza platforma online sanatate.opv.ro.

 

Recomandam citirea cu atentie a acestora. OPV prin sanatate.opv.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca Utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor Termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.

 

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa.

 

OPV poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului sanatate.opv.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a transmite vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, brandul OPV poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.